objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 30. julij 2014 ob 06:41

Tiho, tiho je odstopil Vasja Butina, generalni sekretar Pozitivne Slovenije
Nedavni volilni debakel Pozitivne Slovenije na parlamentarnih volitvah Zorana Jankovića ni prisilil k odstopu, je pa zato spakiral generalni sekretar, ker naj bi bila z Jankovićem tako dogovorjena
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Nekako "tiho" in brez "velikega pompa" je pred dnevi z mesta generalnega sekretarja Pozitivne Slovenije odstopil Vasja Butina. Je pa zanikal govorice, da naj bi svoj odstop pospremil z besedami: "... če za odstop - po volilnem debaklu Pozitivne Slovenije na volitvah 13. julija - ni imel "dovolj poguma" predsednik stranke Zoran Janković, potem ga ima vsaj generalni sekretar ...," in pravi, da sta bila z Jankovićem tako "že prej dogovorjena."
Vasja Butina je bil pod županom Jankovićem nekaj let direktor ljubljanske mestne uprave, velja pa tudi za enega od najbolj zaslužnih, da je Zoran Janković na famoznem kongresu Pozitivne Slovenije na Brdu pri Kranju (konec aprila) preglasoval Alenko Bratušek ter znova prevzel vodenje stranke PS. Butina je namreč za Jankovića takrat opravil večino posla na - terenu.
Minulo nedeljo sta Zoran Janković in Vasja Butina prišla skupaj na tradicionalno slovesnost ob ruski kapelici pod Vršičem.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vasja Butina zoran janković Alenko Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tiho, tiho je odstopil Vasja Butina, generalni sekretar Pozitivne Slovenije