objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 21. avgust 2014 ob 15:57

Janković zbira podpise za svojo župansko kandidaturo. Ampak na skrivaj!
Karl Erjavec zanika govorice, da naj bi stranka Desus pomagala zbirati podpise za županskega kandidata Damjana Damjanoviča, in pravi, da bo Desus v Ljubljani imel svojega kandidata za župana
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Širijo se informacije ter izjave prič, da ljubljanski župan in predsednik Pozitivne Slovenije Zoran Janković na skrivaj zbira overovljene podpise za svojo župansko kandidaturo. Kar naj bi pomenilo, da na županske volitve ne bo šel samo kot kandidat svoje stranke oziroma Liste Zorana Jankovića, ampak tudi s podpisi meščanov.
Zakaj podpise zbira "na skrivaj", brez stojnic in javne kampanje, ni znano.
Janković namreč še noče ničesar komentirati, na vsa vprašanja, povezana z zbiranjem podpisov, pa iz njegovega županskega kabineta odgovarjajo, da bo Jankovič "javnost o vsem pravočasno obvestil".

DESUS NE ZBIRA PODPISOV ZA DAMJANOVIČA

Eden od Jankovićevih protikandidatov, direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič, se nam je pred dnevi pohvalil, da mu je doslej uspelo zbrati 1400 podpisov, vseh potrebnih 2100 pa naj bi dokončno zbral že prihodnji teden. Zadnji rok za predložitev potrebnega števila overovljenih podpisov za vložitev županske kandidature je sicer 10. september.
Predsednik stranke Desus Karl Erjavec pa nam je danes zanikal govorice, da naj bi njegova stranka pomagala zbirati podpise za Damjanoviča. Erjavec pravi, da bo Desus v Ljubljani imel svojega županskega kandidata, ime pa bo znano konec tega tedna.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zoran janković Damjan Damjanovič karl erjavec

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Janković zbira podpise za svojo župansko kandidaturo. Ampak na skrivaj!