objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 30. avgust 2014 ob 10:56

Damjanoviču uspelo zbrati podpise, nekdo iz Desusa mu je vendarle pomagal
Damjan Damjanovič je do včeraj zbral točno 2108 podpisov, medtem ko jih Zoran Janković še vedno - zbira
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Direktorju Slovenske filharmonije Damjanu Damjanoviču je do včeraj že uspelo zbrati dovolj overjenih podpisov, potrebnih za vložitev kandidature za ljubljanskega župana, zbral jih je 2108. Nekaj podpisov mu je "pomagal zbrati" tudi dolgoletni vidni politik stranke Desus Pavel Brglez, čeprav bo Desus na lokalnih volitvah v Ljubljani imel svojega županskega kandidata, menda sicer kandidatko. Pri Brglezu naj bi šlo za prijateljsko pomoč Damjanoviču, ne pa za akcijo Desusa, tako nam je vsaj že pred dnevi zagotovil tudi prvak Desusa Karl Erjavec.
Mimogrede, Pavel Brglez je tudi oče Alje Brglez, šefinje kabineta predsednika republike Boruta Pahorja.
Damjan Damjanovič je sicer član Janševe SDS, na volitve za ljubljanskega župana pa se podaja kot "neodvisni kandidat". Medtem pa Zoran Janković, ki gre na volitve kot nosilec Liste Zorana Jankovića ter s podporo svoje stranke Pozitivne Slovenije podpise že vedno zbira ...
 
ODMEV
V članku "Damjanoviču uspelo zbrati podpise, nekdo iz Desusa mu je vendarle pomagal" so zapisane navedbe, od katerih je resnična samo ena: sem oče Alje Brglez. Vse druge pa so napačne in neresnične: za g. Damjanoviča nisem zbiral podpisov, niti mu jih nisem pomagal zbirati, nisem jih torej zbral nekaj, marveč sploh nobenega in tudi nisem tega počel prijateljsko, ter prav tako ne pod okriljem stranke DeSUS. G. Damjanoviča sploh osebno ne poznam.
Pavel Brglez

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Damjanu Damjanoviču Pavel Brglez karl erjavec Alje Brglez Boruta Pahorja Janševe zoran janković Pavel Brglez

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Damjanoviču uspelo zbrati podpise, nekdo iz Desusa mu je vendarle pomagal