objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 4. september 2014 ob 06:40

Erjavec in Vivodova se branita: Intimni razlogi so izmišljeni in nesramni
... Toda Milan Balažic je imel nekaj prav, hčerka šefinje kabineta je res bivala v državni rezidenci sredi Pariza, menda kot varuška pri slovenski veleposlanici Veroniki Stabej
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Minister za zunanje zadeve Karl Erjavec in šefinja njegovega kabineta Vlasta Vivod sta navedbe o domnevnih "intimnih razlogih" sodelovanja, kar je pred dvema dnevoma novinarjem omenil nekdanji slovenski veleposlanik Milan Balažic, včeraj vendarle "odločno zavrnila" ter jih označila za "izmišljene in nesramne". To sta prek službe za stike z javnostmi na ministrstvu za zunanje zadeve storila potem, ko je ministrstvo neuspešno zahtevalo umik članka na našem spletnem portalu, kjer smo zgolj poročali o Balažicevih navedbah.
Na zunanjem ministrstvu tudi pravijo, da Vlasta Vivod nikoli ni bila zaposlena na kvoto ministra, potrjujejo pa, da je bila leta 2012 premeščena na ministrstvo za zunanje zadeve, kjer je prevzela "uradniško delo vodje kabineta," medtem ko je v državni upravi zaposlena že od leta 2000.

RES NEVERJETNA NAKLJUČJA ...

Očitno pa držijo navedbe Milana Balažica, da je Vlasta Vivod svoji hčerki "uredila bivanje" v slovenski državni rezidenci sredi Pariza.
Ampak na zunanjem ministrstvu to zagovarjajo takole: "Slovenska veleposlanica Veronika Stabej (sicer nekdanja tiskovna predstavnica pokojnega Janeza Drnovška, kasneje pa direktorica vladnega urada za komuniciranje pod vlado Boruta Pahorja) "... je hčerko gospe Vivod angažirala kot varuško svojega otroka, na osnovi njunega medsebojnega poznanstva. Spoznali sta se leta 2010, ko je hčerka gospe Vivod študirala v Parizu. Namestitev in plačilo za čas, ko je opravljala delo varuške, to je od septembra 2013 do februarja 2014, je v celoti prevzela veleposlanica osebno. Zaradi navedenega niso bila iz državnega proračuna namenjena nikakršna sredstva."
Tako torej Erjavčevo ministrstvo za zunanje zadeve, mi pa lahko dodamo, da gre za res neverjetna naključja. Pri tem pa še vedno ostaja odprto vprašanje, zakaj je minister za zunanje zadeve Erjavec ravno veleposlanici Veroniki Stabej podaljšal službovanje v Parizu, menda za eno leto ...
Odgovor na to vprašanje pa še čakamo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
karl erjavec Vlasta Vivod Milan Balažič neuspešno zahtevalo umik članka Veronika Stabej Janeza Drnovška Boruta Pahorja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Erjavec in Vivodova se branita: Intimni razlogi so izmišljeni in nesramni