objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Četrtek, 18. september 2014 ob 07:00

Kdo se koga bolj sramuje? Kancler stranke SDS ali Janševa SDS Kanclerja?
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po tem ko je svojo kandidaturo za mariborskega župana tik pred iztekom zadnjega roka za (oddajo kandidatur) potrdil tudi Franc Kangler, se je znotraj mariborske SDS zgodil precejšnji premik. Tomaž Kancler, uradni kandidat SDS za župana Maribora, sicer pa nekdanji Kanglerjev podžupan, je menda uvidel, da bodo volivci SDS na volitvah 5. oktobra skoraj zagotovo raje volili Kanglerja kot njega, še zlasti po intervjuju za časopis Večer (3. septembra), kjer se je javno "distanciral" od Kanglerja in Janeza Janše (novinarji Večera pa so to poudarili tudi z naslovom članka), ter sodeč po zapisih Dejana Kaloha, vidnega člana SDS in lastnika spletnega portala Politikis na svojem facebook profilu.
Tomaž Kancler naj bi celo razmišljal o umiku kandidature, hkrati pa jamra, da naj bi mu stranka SDS za predvolilno kampanjo namenila premalo denarja.
Posebna zgodba pa so reklamni plakati Tomaža Kanclerja, ki so sicer preplavili Maribor. Člani SDS se že "pritožujejo", da je logotip njihove stranke na plakatih mogoče videti šele z mikroskopom, zato se postavlja logično vprašanje, kdo se tukaj koga (bolj) sramuje ...
Županski kandidat Tomaž Kancler (svoje) stranke SDS ali pač SDS (svojega) županskega kandidata Tomaža Kanclerja?
Spomnimo, Tomaž Kancler je na listi SDS kandidiral tudi za poslanca - na julijskih parlamentarnih volitvah. Kjer pa je dosegel izjemno slab volilni rezultat, dobil je le okoli 16 odstotkov glasov, kar je bilo okoli pet odstotkov manj od povprečja volilnega izkupička stranke SDS. In to kljub temu, da je kandidiral v enem od mariborskih, torej domačih okrajev!
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Franc Kangler Tomaž Kancler Janeza Janše Dejana Kaloha

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Potrata

Četrtek, 12. oktober 2017 ob 12:36


https://www.youtube.com/watch?v=ucRlzuSUMAs

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kdo se koga bolj sramuje? Kancler stranke SDS ali Janševa SDS Kanclerja?