objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Nedelja, 28. september 2014 ob 07:03

Zoki, vse bo v redu! Kučan spet močno podprl Jankovića za župana
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji predsednik republike Milan Kučan je spet močno podprl Zorana Jankovića in njegovo četrto kandidaturo za ljubljanskega župana. To je Kučan storil tako, da je minulo sredo prišel na "Jankovićevo otvoritev" prenovljenega Trga republike, kjer sta potem skupaj pozirala Ljubljančanom, televizijskim kameram in fotografom.
Pomemben je tudi čas, timing, kdaj se je Kučan odločil za javno demonstracijo svoje (ponovne javne) politične podpore Zoranu Jankoviću. To potezo je Kučan povlekel takoj potem, ko so ankete pokazale, da Janković najverjetneje tokrat ne bo zmagal že v prvem krogu, saj mu - ob še ogromnem odstotku neopredeljenih in tistih, ki 5. oktobra naj ne bi priromali na volišča - očitno zmanjkuje glasov znotraj volilnega bazena levice. Kučan je s prihodom na Trg republike dal popolnoma jasno sporočilo, predvsem tistim še neodločenim volilvcem na levi, da je z "našim Zokijem" - ja, kljub znanemu poročilu Komisije za preprečevanje korupcije ter napovedanim sodnim postopkom - vse v redu.
Naj se torej volivci na levici moralno čisto nič ne "ženirajo", če bodo svoj glas oddali Zoranu Jankoviću. Češ - ne skrbite, on je še vedno naš.
Da bo Milan Kučan na koncu res podprl župansko kandidaturo Zorana Jankovića, smo napovedali že v članku Pred levico kapo dol!, prav tako se uresničujejo naše napovedi, da je kandidat za ljubljanskega župana Stranke Mira Cerarja - manj znani odvetnik Aleš Avbreht - zgolj slamnati kandidat, ki Jankovićevi kandidaturi omogoča prosto pot na levici ...
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Milan Kučan Zorana Jankovića Pred levico kapo dol! Aleš Avbreht

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Potrata

Četrtek, 12. oktober 2017 ob 12:36


https://www.youtube.com/watch?v=ucRlzuSUMAs

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zoki, vse bo v redu! Kučan spet močno podprl Jankovića za župana