objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Sobota, 4. oktober 2014 ob 07:35

Ne Lombergarju, čudijo se Barbari. Ker ga je ujela šele letos junija ...
Nazaj na RTV Slovenija bi radi prišli odstavljeni voditeljici oddaje Danes na Planet TV, Živa Rogelj in Jerca Zajc Šušteršič. In se že ugiba, koga bo omrežila Rogljeva, zdaj ko je padel Janez Lombergar
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Na RTV Slovenija je Nataša Pirc Musar, nesojena generalna direktorica RTV Slovenija, že davno pozabljena. Njen hud poraz na programskem svetu RTV in politično-medijskem zakulisju objokujejo le še tisti, ki so bili z njo na skrivaj dogovorjeni, da dobijo službe ali uredniške funkcije, če postane direktorica. Zato je prva tema hodnikov in pisarn znotraj javne televizije izpoved Barbare Lombergar, (zapuščene) soproge nedavno odstopljenega direktorja TV Slovenija Janeza Lombergarja. Potem ko je Barbara Lombergar 14. junija v njuni hiši na Krasu zalotila moža Janeza med seksom z aktualno odgovorno urednico informativnega programa TVS Ksenijo Horvat Petrovčič, se je Lombergarjeva ta teden izpovedala dvem medijem, tabloidni reviji Lady in napol tabloidni ženski prilogi Dela in Slovenskih novic Ona. Med drugim je dramatično izjavila, da ji je "Janez - 14. junija - zlomil srce."

OD FOTK DO METANJA KRAŠKE SITULE

Kaj vse se je 14. junija zgodilo v hiši zakoncev na Krasu, se zaenkrat sicer še ne ve. Mediji so sicer že poročali, da naj bi Lombergarjeva oba ljubimca celo fotografirala, se pa tudi govori, da naj bi prišlo do fizičnega obračuna. Menda med zakoncema Lombergar (Janez naj bi pač "popenil", ker je žena nepričakovano zakorakala v hišo), Barbara Lombergar pa naj bi v Ksenijo Horvat Petrovčič zalučala neko "kraški situlo".
Na RTV Slovenija, kjer zakonca seveda odlično poznajo (tudi Lombergarjeva je bila dolgoletna novinarka in urednica TVS, sprva v Kopru, ko se je po prvem možu še pisala Barbara Žigante, potem pa v Ljubljani, kjer je med drugim vodila oddajo Odstiranja), pa se čudijo predvsem njej, Barbari Lombergar, zakaj govorijo, da ji je Janez zlomil srce (šele) 14. junija, saj se je že leta nazaj vedelo, da je sloviti "ženskar" in playboy, kar so - nenazadnje - ves čas, celo z imeni in priimki televizijskih voditeljic, poročali tudi mediji. Kako je mogoče, se sprašujejo, da je Lombergarjeva to šele zdaj "pogruntala"?!
Lombergar, ki se je že odselil od doma, pa naj bi se, resda močno shujšan, medijskim izpovedim svoje žene predvsem bolj nasmihal, no, odselil pa se je tudi mož Ksenije Horvat Petrovčič, novinar Mladine Peter Petrovič, menda že nekaj dni potem, ko je izvedel za posteljni "incident" na Krasu. Čeprav sta bila Janez Lombergar in Ksenija Horvat Petrovčič par že zelo dolgo časa.
Je pa zanimivo, in tipično televizijsko, da je Barbara Lombergar svoje "intimne" medijske izpovedi izkoristila tudi za promocijo svoje skrite želje, da se vrne nazaj v televizijske vode.

PRIŠLI BI NAZAJ: ŽIVA ROGELJ IN JERCA ZAJC ŠUŠTERŠIČ

Na TV Slovenija pa bi se, vsaj po naših informacijah, radi vrnili tudi dve televizijki, ki sta bili pred časom odpučeni kot voditeljici oddaje Danes na Planet TV, Živa Rogelj in Jerca Zajc Šušteršič. Obe že hodita naokoli, za prvo se cinično ugiba, koga bo zdaj omrežila, potem ko je "padel Lombi" ...

LOMBI SPET LOMBIRA - OKOLI BIZILJEVE

Hkrati pa že potekajo močne zakulisne igrice med Ljerko Bizilj, Ksenijo Horvat Petrovčič in Janezom Lombergarjem, zaradi razpisa za novega direktorja TVS, ki poteče 10 oktobra. Največ možnosti naj bi imela Biziljeva (kar smo že poročali), Lombergar pa naj bi ji z lobiranjem pomagal do imenovanja ter potrditve na programskem svetu, če bi Biziljeva zagotovila, da bo Ksenijo Horvat Petrovčič pozneje postavila za "skupno" odgovorno urednico informativnega in tretjega programa TVS, ki ga zdaj vodi Ljerka Bizilj. Lombergar pa naj bi kmalu postal svetovalec generalnega direktorja Marka Fillija, kar bi bilo "itak dovolj fer", pravijo naši viri na RTV, saj Filli svojo zmago proti Nataši Pirc Musar v največji meri dolguje prav Lombergarju. Njegovo znamenitoter učinkovito lobiranje je že pred leti dobilo celo besedo - "lombiranje"!

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
nataša pirc musar Barbare Lombergar Janeza Lombergarja Ksenijo Horvat Petrovčič Žigante Peter Petrovič Živa Rogelj Jerca Zajc Šušteršič Ljerko Bizilj Marka Fillija

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ne Lombergarju, čudijo se Barbari. Ker ga je ujela šele letos junija ...