objavi na
pozareport.si

forum

Necenzurirano

Sreda, 22. oktober 2014 ob 14:22

Nataša Pirc Musar prijateljuje z uradnico, obsojeno zaradi zlorabe podatkov
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Prejšnja informacijska pooblaščenka ter nesojena generalna direktorica RTV Slovenija Nataša Pirc Musar je na poslovno družbeni platformi LinkedIn postala "prijateljica" z Biserko Simčič, nekdanjo razvpito državno sekretarko na ministrstvu za zdravje, pravnomočno obsojeno (samo na pogojno denarno kazen 6 tisoč evrov) zaradi kaznivega dejanja zlorabe osebnih podatkov.
Spomnimo, kot vodilna uslužbenka Splošne bolnišnice Novo mesto je Simčičeva vdirala v elektronsko pošto zaposlenih v bolnišnici!?
No, kljub obsodbi je tedanji Desusov minister za zdravje Tomaž Gantar ni vrgel iz službe, le prerazporedil jo je na drugi delovno mesto, kar je bil majhen škandal.

CONNECT WITH BISERKA

Zdaj pa je "Connect with Biserka" postala še ponosna ustanoviteljica Inštituta za zasebnost in dostop do informacij, ki naj bi se - pozor - ukvarjal tudi z - varstvom osebnih podatkov!
Poslovno prijateljevanje nekdanje hipetrofirane informacijske pooblaščenke ter prve dame omenjenega inštituta, in uradnice, obsojene zaradi zlorabe osebnih podatkov, seveda ni protizakonito, je pa zato skrajno bizarno in kaže na res tragikomično stanje duha - v državi nasploh, in še posebej pa pri Nataši Pirc Musar.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
nataša pirc musar Biserko Simčič Tomaž Gantar

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Nataša Pirc Musar prijateljuje z uradnico, obsojeno zaradi zlorabe podatkov