objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 25. oktober 2014 ob 07:12

Jernej Pavlič nove evropske komisarke Violete Bulc bo Matej Zakonjšek
Bliskovita kariera sina ljubljanskega odvetnika Emila Zakonjška: praktično v nekaj tednih od člana sveta Stranke Mira Cerarja do vrhunsko plačane službe v Evropski komisiji
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Matej Zakonjšek, javnosti manj znani sekretar v kabinetu predsednika vlade Mira Cerarja, sicer pa sin precej bolj znanega ljubljanskega odvetnika Emila Zakonjška, bo "Jernej Pavlič" nove slovenske evropske komisarke Violete Bulc.
Matej Zakonjšek je član sveta Stranke Mira Cerarja, po Ljubljani se predstavlja kot "poznavalec" Bližnjega vzhoda in arabskega sveta, Violeto Bulc pa je spremljal že med nedavnim zaslišanjem v Evropskem parlamentu.
Znan je tudi po tem, da je v imenu mandatarja Cerarja v državni zbor sprva napačno vložil listo Cerarjevih kandidatov za ministre, no, zdaj pa Zakonjška v Bruslju kljub temu čaka izvrstna plača sodelavca evropske komisarke za promet, menda okoli 10 tisoč evrov mesečno.
Torej približno takšnega zneska, ki je pred časom že bil na dosegu roke prvega svetovalca nesojene podpredsednice evropske komisije Alenke Bratušek - Jerneja Pavliča.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Matej Zakonjšek Mira Cerarja Emila Zakonjška Jernej Pavlič Violete Bulc Alenke Bratušek

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Jernej Pavlič nove evropske komisarke Violete Bulc bo Matej Zakonjšek