objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Četrtek, 13. november 2014 ob 11:18

Ana Tavčar in Igor Pirkovič. Tako odmevna ljubezen, pa tako hitra ločitev!
Po treh letih konec televizijskega para Tavčar-Pirkovič. Voditeljica oddaje Dobro jutro naj bi zdaj hodila s pesnikom Alešem Čarjem
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po komaj slabih treh letih medijsko odmevne ljubezni in poroke sta se - po naših informacijah - ločila televizijska voditeljica Ana Tavčar (Dobro jutro na prvem programu TV Slovenija) in urednik oddaje TV Tednik Igor Pirkovič.
Tavčarjeva, ki se je po poroki pisala Tavčar Pirkovič, oddaje že vodi samo kot Ana Tavčar, govorice, da se razhajata, pa so se pojavile že pred nekaj meseci.
Njuno ločitev nam je potrdilo več virov iz TVS, medtem ko sta se Tavčarjeva in Pirkovič zavila v molk.
Po navedbah naših virov Pirkoviča na hodnikih RTV Slovenija občasno videvajo "kar zelo potrtega" (to je sicer že njegova tretja ločitev), medtem ko naj bi Ana Tavčar, ki med televizijskimi kolegi in kolegicami velja za "ambiciozno oportunistko", še pred ločitvijo padla v objem znanega pesnika Aleša Čarja.
Spomnimo, Ana Tavčar in Igor Pirkovič sta pred časom - oba, na istem javnem razpisu, še kot mož in žena - kandidirala za odgovornega urednika oziroma urednico razvedrilnega programa, vendar med uredništvom nista dobila praktično nobene podpore.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ana Tavčar igor pirkovič Aleša Čarja kandidirala za odgovornega urednika

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Ana Tavčar in Igor Pirkovič. Tako odmevna ljubezen, pa tako hitra ločitev!