objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sobota, 15. november 2014 ob 06:56

Zasebna partnerka Marcela Štefančiča je nova piarovka Cerarjeve stranke
... In že padajo cinične pripombe: urendništvo Mladine si je zagotovilo link do neposrednih prenosov dogajanj znotraj Stranke Mira Cerarja, poslanske skupine in Cerarjeve vlade
2014 Pozareport

Odpri galerijo

V senci iskanja ministra za gospodarstvo je Stranka Mira Cerarja dobila novo predstavnico za odnose z javnostmi, čeprav tega še niso uradno objavili niti na uradni spletni strani SMC. To je postala Zdenka Jagarinec, nekdanja novinarka Pop TV in tretjega programa TV Slovenija, sicer bolj znana kot zasebna partnerka novinarja Mladine in voditelja oddaje Studio City Marcela Štefančiča.
Spomnimo, stike z mediji je pred volitvami ter pred ustanovitvijo vlade za Mira Cerarja vodil Gregor Jagodič, toda Cerar ga je potem postavil na stranski tir. Jagodiču naj bi strankarski kolegi med drugim očitali, da je "medijsko ugrabil" Cerarja, zdaj pa dela kot svetovalec v kabinetu predsednika vlade za področje kulture. Ožje vodstvo SMS se je po naših informacijah za Zdenko Jagarinec odločilo minuli ponedeljek.
Imenovanje Zdenke Jagarinec za piarovko SMC pa je med "insajderji" politično-medijskega zakulisja že sprožilo nekaj ciničnih pripomb, češ - uredništvo Mladine si je prek Zdenke Jagarinec zagotovilo link do "neposrednih prenosov" dogajanj znotraj SMC, poslanske skupine SMC in Cerarjeve vlade. Pa tudi na televizijske intervjuje Marcela Štefančiča (Studio City) s "politiki in analitiki" iz kroga Mira Cerarja ali njegovimi politični nasprotniki bo treba poslej gledati z novega zornega kota - "piarovstva" njegove spremljevalke.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
uradni spletni strani SMC Zdenka Jagarinec Marcela Štefančiča Mira Cerarja Gregor Jagodič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zasebna partnerka Marcela Štefančiča je nova piarovka Cerarjeve stranke