objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Sreda, 19. november 2014 ob 06:38

Vrnitev Vesne Janković na male ekrane pripravlja sporen Danijel Pohorec
Nekdanja žena Jureta Jankovića naj bi se spet vrnila v objem mariborskega trenerja fitnesa Saša Radovića, čeprav to še prikriva
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Vesna Janković je pred nekaj tedni napovedala svojo "veliko vrnitev" na male ekrane. Potem so se razširile govorice, da bo prevzela vodenje oddaje Ujemi sanje, predvajane na nekaterih lokalnih televizijah. Gre za oddajo, ki jo je sprva vodila nekdanja manekenka Stančka Šukalo, pri njej pa je sodelovala tudi Suzana Jakšič.
Vesna Janković pravi, da se res vrača na televizijo, oddaja nastaja, vendar ne gre za omenjeno oddajo Ujemi sanje. Bo pa produkcijo peljala ista oseba.
Več ni želela povedati ... "Trenutno sem poslovno v Bruslju, zato bom za več informacij dosegljiva konec tedna." Ampak tudi to, kar naj bi poslovno počela v Bruslju, je zavito v skrivnost.
Producent oddaje bo torej Danijel Pohorec, sicer tudi glasbeni menedžer, ki pa se je že med produkcijo oddaje Ujemi sanje zapletel v celo vrsto finančnih škandalov. Denar naj bi med drugim dolgoval "občasni" novinarki in nekdanji televizijki Miši Margan ter pevki Sanji Grohar, ki je zoper Pohorca - že februarja lani - vložila tudi tožbo.
Po javno dostopnih podatkih je Pohorec, prav tako leta 2013, zaprl status samostojnega podjetnika, potem ko je imel več kot leto dni blokirane vse transakcijske račune. Zdaj naj bi delal v Belgiji, kjer je pred časom, kot so že poročale slovenske tabloidne revije, "vodil" snemanje reklame za neko belgijsko pivo (za katero pivo oziroma blagovno znamko piva je šlo, pa taiste revije niso povedale?!), v pivski reklami je nastopila tudi Vesna Janković - napol gola je pozirala v kadi.
Danijel Pohorec zdaj v Sloveniji nima več nobenega podjetja, vsaj pod svojim imenom ne, zato ni čisto jasno, kako sploh posluje. Je pa možno, da je podjetje odprl v Belgiji, recimo v Bruslju, kjer je trenutno Vesna Janković.

IN SPET NAZAJ K RADOVIĆU

Mimogrede, Vesna Janković naj bi bila spet z mariborskim trenerjem fitnesa Sašom Radovićem. Teh informacij nam sicer ni potrdila, ampak niti zanikala ne. Menda naj bi to, da se je vrnila k Radoviću, še prikrivala.
Vmes ko sta bila s Sašem Radovićem kakor narazen, naj bi imela nekega starejšega moškega.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Vesna Janković Stančka Šukalo Suzana Jakšič Danijel Pohorec Miši Margan Sanji Grohar Sašom Radovićem

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Vrnitev Vesne Janković na male ekrane pripravlja sporen Danijel Pohorec