objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 24. november 2014 ob 06:32

Igralcu Emeršiču le opomin. Zaradi njegovega fuša zamujala predstava Drame
Bojan Emeršič je kot igralec redno zaposlen v ljubljanski Drami, toda postranskemu zaslužku v Cankarjevem domu se ni hotel odreči
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Obiskovalci ljubljanske Drame so bili 12. novembra priče skrajno nenavadnemu incidentu. Potem ko so bili gledalci že dvorani, je nepričakovano postalo jasno, da bo predstava Nežka se moži zamujala. In to zato, ker je znani igralec Bojan Emeršič, ki tudi v tej predstavi igra eno od naslovnih vlog, preprosto odšel v Cankarjev dom, kjer ga je vodstvo filmskega festivala Liffe 2014 najelo za nastop med otvoritvenim programom. Bojan Emeršič, ki je - kot igralec - redno zaposlen v Drami, dobrega postranskega zaslužka pač ni hotel zamuditi, zato pa je zaradi njegovega "fuša" zamujala celotna predstava Drame?!

RAVNATELJ GA POKRIJE: EMERŠIČ NAJ BI ZAMENJAL DATUME

Ravnatelj Drame Igor Samobor priznava, da je Emeršič "naredil napako", ker naj bi "zamenjal datume". Ko je ugotovil, da je "prišlo do pomote", menda dan pred prestavo, je bilo, tako Samobor, "že prepozno za kakršen koli popravek".
Kar naj bi pomenilo, da igralec Bojan Emeršič "ni mogel več" odpovedati svojega nastopa v Cankarjevem domu, v Drami pa tudi niso več mogli odpovedati predstave, saj so bile vstopnice za Nežko se moži že prodane. Zato so gledalce prosili, naj "potrpijo pol ure" ter na predstavo počakajo v gledališki kavarni. Po mnenju Igorja Samoborja je bilo to "za vse najbolj ugodno".
Samobor tudi zanika govorice, da naj bi Bojan Emeršič gledalce sam povabil v kavarno, saj so, kot pravi Samobor, to storili hostesniki in dežurni predstave. Toda pijačo je po besedah Igorja Samoborja plačal Emeršič iz lastnega žepa. Menda so bili gledalci z reakcijo Drame zadovoljni, no, tako vsaj trdi ravnatelj Samobor, ki se mu zgodba sicer ne zdi vredna dodatne obravnave.

ZGOLJ OPOMIN IN ZAVEZA, DA TEGA NE BO VEČ POČEL ...

Ker je po mnenju Igorja Samoborja "šlo za nenamerno napako, predstavo pa so srečno pripeljalo do konca", je igralec Emeršič fasal zgolj opomin in se zavezal, da se kaj takega ne bo več zgodilo.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Bojan Emeršič Igor Samobor

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Igralcu Emeršiču le opomin. Zaradi njegovega fuša zamujala predstava Drame