objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Četrtek, 4. december 2014 ob 06:43

Sodržniku, ki ni podprl Jankovića, ampak Gabrovca, vlomili tudi v avto
Volilna kampanja za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije zdaj dobiva ne samo politično, ampak celo kriminalno dimenzijo
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Že včeraj smo poročali, kako je izvršni odbor Športne zveze Ljubljana na torkovi nočni seji spremenil svojo - že sprejeto - odločitev, da za predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije podprejo Bogdana Gabrovca, in se odločil, da Gabrovca ne podpirajo več, ampak po novem(?!) podpirajo predsedniško kandidaturo Zorana Jankovića. Posamezni člani izvršnega odbora odkrito pripovedujejo "o pritiskih in izsiljevanju", nekaj ur pred sejo pa so prejeli tudi anonimno pismo, ki med drugim zahteva odgovornost predsednika ljubljanske športne zveze Janeza Sodržnika, ker se je odločil za Gabrovca.
Spomnimo, pismo naj bi napisal Marko Kolenc, vodja oddelka za šport na ljubljanski mestni občini, članom izvršnega odbora pa ga je po elektronski pošti pošiljal Dragan Banović, pomočnik direktorice javnega Zavoda Šport Ljubljana Tatjane Polajnar. Banović je pri tem uporabil svoj službeni elektronski naslov @sport-ljubljana.si.
Za Marka Kolenca pa naši viri pravijo, da naj bi bil zadnje dni čisto iz sebe ter na robu "živčnega zloma".

DVA VLOMA PRI SODRŽNIKU

Medtem pa Janezu Sodržniku niso vlomili samo v stanovanjsko hišo (prejšnjo sredo), ampak tudi v njegov osebno avtomobil.
Sodržnik nam je včeraj sicer zagotovil, da se glede vlomov slišimo po telefonu, vendar je bil pozneje nedosegljiv, pa tudi klica ni več vrnil. Vloma pri Sodržniku, ki po navedbah naših virov nista naključje, samo dokazujeta, kako brutalna (in celo kriminalna) postaja volilna kampanja za novega predsednika OKS.

VOLITVE NOVEGA KOCIJANČIČA POSTAJAJO POLITIKA

Po navedbah naših virov se je volilna kampanja začela zapletati potem, ko se je razvedelo, da odhajajoči predsednik OKS Janez Kocijančič dejansko podpira Jankovićevo kandidaturo. Še več, Kocijančič naj bi celo "pripravljal" Jankovićev program. Vse skupaj pa žal dobiva tudi izrazit politični prizvok, saj naj bi strici iz ozadja, ki podpirajo Zorana Jankovića (med njimi je tudi Janez Zemljarič, podpredsednik Akademske športne zveze Ljubljana), hitro ugotovili, da morajo volitve za predsednika OKS "spolitizirati", sicer Janković ne more zmagati.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
smo poročali Bogdana Gabrovca Zorana Jankovića Janeza Sodržnika Marko Kolenc Dragan Banovič Tatjane Polajnar janez kocijančič janez zemljarič

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Sodržniku, ki ni podprl Jankovića, ampak Gabrovca, vlomili tudi v avto