objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Ponedeljek, 8. december 2014 ob 06:45

Tajni seznam Marka Voljča povzročil pravo dramo. Ene pa so tudi namočili?!
Že nekaj ur po javni objavi spiska bodočih članov Act tanka, ki naj bi bil tudi podlaga za oblikovanje tehnične vlade, se je famozni seznam začel hitro krajšati
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Včerajšnja objava tajnega seznama bodočih članov civilne pobude Act tank, ki naj bi ga - po naših zanesljivih informacijah - nekdanji bankir Marko Voljč in še nekateri okoli njega uporabili tudi kot vzvod za vzpostavitev tehnične vlade, je kljub deževni nedelji povzročil pravo dramo.
Ne samo med tistimi, ki so se znašli na omenjenem seznamu, ampak tudi "med tistimi", ki jih na seznamu ni ...
Toda kmalu se je izkazalo, da sta Marko Voljč in Žiga Vavpotič (eden od treh podpisnikov vabila na prvi sestanke Act tanka, ki bo 19. decembra na Dunajski 22) posamezna imena na spisek dodala brez njihove vednosti ali soglasja. Kar so nam prizadeti posamezniki, vsaj nekateri, dokazovali tudi s korespondenco po elektronski pošti.
Denimo Verica Trstenjak, generalna pravobranilka na Sodišču Evropske unije v Luksemburgu, ki nam je dala vedeti, da so jo na "ta seznam uvrstili brez njenega soglasja". Marku Voljču in Žigi Vavpotiču je namreč že prej sporočila, da se "zaradi odsotnosti v tujini in številnih mednarodnih obveznosti trenutno žal ne more udejstvovati v tovrstnih iniciativah" in vljudno prosi, da se - zato - njeno ime "ne navaja več".
Po naših zanesljivih informacijah je do precej podobne situacije prišlo tudi pri poslovnežu Marjanu Batagelju, ki ga prav tako ni zraven.
nalagam...

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
objava tajnega seznama Marko Voljč Žiga Vavpotič verica trstenjak Marjanu Batagelju

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Tajni seznam Marka Voljča povzročil pravo dramo. Ene pa so tudi namočili?!