objavi na
pozareport.si

forum

Mediji

Petek, 12. december 2014 ob 06:45

Kriva montaža. Ovadeni novinarji Kanala A: Trebušak, Petrovič in Lugaričeva
Ivan Simič, nekdanji direktor slovenske in srbske davkarije, kazensko ovadil urednika, novinarko in novinarja oddaje Svet na Kanalu A
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Nekdanji direktor slovenske in srbske davčne uprave Ivan Simič je kazensko ovadil Gregorja Trebušaka, odgovornega urednika in voditelja oddaje Svet na Kanalu, ter novinarko in novinarja iste oddaje, Karmen Lugarič in Vitomirja Petroviča.
Ivan Simič jim očita, da so v enem od televizijskih prispevkov "šli tako daleč, da so z montažo starega prispevka iz marca 2014 in rezanjem tega posnetka prikazali, kot da sta on (Ivan Simič) in Domen Zavrl," znan tudi kot (nekdanji) čudežni deček SDS, "živela v istem bloku in celo v istem vhodu", kar naj bi pomenilo, da je bil "Zavrl sosed Ivana Simiča in da je zaradi tega užival zaščito pred leti prvega dacarja", torej Simiča. Kar pa - tako Simič - ni (bilo) res.
Ivan Simič v kazenski ovadbi, ki jo je včeraj vložil na ljubljanski policijski upravi, zatrjuje, da z Domnom Zavrlom nikoli nista živela v istem bloku, saj Zavrl živi na Viču v Ljubljani, Simič pa že od leta 1995 v stanovanjski hiši v Smledniku.
Podrobnosti iz kazenske ovadbe si lahko preberete v nadaljevanju.

OVADBI SLEDIJO TUDI ODŠKODNINSKE TOŽBE

Poleg kazenske ovadbe namerava Ivan Simič zoper Trebušaka, Lugaričevo in Petroviča vložiti tudi odškodninske tožbe.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Ivan Simič Gregorja Trebušaka Karmen Lugarič Vitomirja Petroviča Domen Zavrl

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Kriva montaža. Ovadeni novinarji Kanala A: Trebušak, Petrovič in Lugaričeva