objavi na
pozareport.si

forum

Posli & finance

Nedelja, 21. december 2014 ob 06:18

Zakulisje BTC-ja. Začel se je spopad za direktorsko mesto Jožeta Mermala
Ambicije, da zasedeta Mermalov stolček, za zdaj kažeta Damjan Kralj in Miha Zupanc. Zakaj nenadoma govorice, da se Jože Mermal umika, pa ni znano
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Po navedbah naših virov se je znotraj ožjega vodstva družbe BTC že začel spopad za direktorsko mesto Jožeta Mermala, čeprav slednji še ni napovedal svojega odhoda oziroma "upokojitve". No, vsaj javno ne. Ambicije, da bi postala Mermalova naslednika, za zdaj kažeta dva, član uprave Damjan Kralj, pristojen za marketing in trženje, ter Miha Zupanc, izvršni direktor uprave. Mermal je sicer največji posamični (so)lastnik BTC-ja, ki ga menedžerji BTC-ja lastniško obvladujejo prek dveh družb, Ajdacom d.d. in Invest Pointa.
Miha Zupanc je tudi direktor družbe Invest Point d.o.o., kjer pa med lastniki najdemo tudi Edvarda Ovna, nekdanjega direktorja Stanovanjskega sklada, ki se je pred leti priključil tako imenovanemu "menedžerskemu prevzemu" BTC-ja, čeprav nikoli ni bil menedžer BTC-ja, niti ni bil tam zaposlen.
Zakaj so se ravno zdaj pojavile govorice, da se Jože Mermal "umika", pa še ni znano. Lahko samo ugibamo.

OMAJAN UGLED ZARADI - JANKOVIĆA

Ugled Jožeta Mermala se je v zadnjem času sicer precej omajal, ko so mediji - med nedavno volilno kampanjo za novega predsednika Olimpijskega komiteja Slovenije - poročali, da naj bi Mermal "pritiskal" na vodstvo Gimnastične zveze Slovenije, naj podpre kandidaturo ljubljanskega župana ter predsednika Pozitivne Slovenije Zorana Jankovića, med drugim pa naj bi celo zagrozil z ukinitvijo štipendij za posamezne tekmovalce. Med njimi se je omenjalo ime Saša Bertonclja. In zanimivo, Jože Mermal, ki se je na zadnjih lokalnih volitvah potegoval za ljubljanskega mestnega svetnika na Listi Zorana Jankovića, teh govoric doslej še ni zanikal.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Jožeta Mermala Damjan Kralj Miha Zupanc Edvarda Ovna Zorana Jankovića Saša Bertonclja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Zakulisje BTC-ja. Začel se je spopad za direktorsko mesto Jožeta Mermala