objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Torek, 23. december 2014 ob 19:59

Minister Počivalšek ne počiva. Kadruje. Ampak tako, da se držijo za glavo
Cerarjeva vlada naj bi na jutrišnji seji zamenjala tudi direktorja agencije Spirit Tomaža Klemenca, namesto njega prihaja povsem neznani Gorazd Mihelič
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Novi minister za gospodarstvo Zdravko Počivalšek ne počiva, ampak kadruje. Vendar tako, da se - vsaj po naših informacijah - nekateri na vladi držijo za glavo. Tako naj bi Cerarjeva vlada na jutrišnji seji zamenjala direktorja agencije Spirit Tomaža Klemenca, namesto njega pa na predlog ministra Počivalška prihaja javnosti (ter drugim ministrom) povsem neznani Gorazd Mihelič.
Govori se tudi, da namerava Zdravko Počivalšek, po "razbitju" Spirita na turistični (bivša STO) in korporativni del, za novo direktorico tako "obnovljene" Slovenske turistične organizacije znova postaviti Majo Pak, ki je STO vodila že pred leti. Maja Pak je znana tudi kot sestra umetnostne napihovalke stekla Tanje Pak, bivše žene nekdanjega politika Jožefa Školča.

NA VLADI SE ČUDIJO, TUDI DRAGONJA

Nad kadrovskimi potezami ministra Počivalška pa je znotraj vlade vedno več začudenja. Med drugim tudi na ministrstvu za finance, za glavo naj bi se držal celo državni sekretar Metod Dragonja.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
zdravko počivalšek Cerarjeva Tomaža Klemenca Gorazd Mihelič Majo Pak Tanje Pak Jožefa Školča metod dragonja

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Minister Počivalšek ne počiva. Kadruje. Ampak tako, da se držijo za glavo