objavi na
pozareport.si

forum

Politika

Sreda, 24. december 2014 ob 06:48

Župan Fištravec menda prosi Žulo, naj se iz Nigrada vrne na občino?!
Po bliskovitem odhodu Damijana Laha naj bi Fištravec prosil Marka Žulo, naj znova prevzame funkcijo direktorja mestne uprave
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Mariborski župan Andrej Fištravec, ki je pred dnevi ostal brez vršilca dolžnosti direktorja mestne uprave Damijana Laha, zdaj menda prosi Marka Žulo, novega direktorja Nigrada, naj se vrne na občino ter ponovno prevzeme funkcijo direktorja uprave.
Spomnimo, Fištravec je Marka Žulo v začetku novembra odpustil ter za direktorja uprave imenoval Damijana Laha, nekdanjega generalnega sekretarja na ministrstvu za notranje zadeve, ko je bila ministrica še Katarina Kresal. Lahu sicer še vedno sodijo zaradi suma korupcije in zlorabe pooblastil pri najemu famozne Pogačarjeve stavbe za potrebe NPU (sodna zadeva pred ljubljanskim sodiščem je na drugi stopnji, na prvi stopnji je bil Lah oproščen), v Maribor pa naj bi ga pripeljal županov ključni svetovalec Marko Kovačič, ki naj bi dejansko vodil mariborsko občino. Da bo Lah postal direktor mariborske mestne uprave, smo prvi razkrili na našem portalu.

ŽULA NAD PONUDBO MENDA NI NAVDUŠEN

Marko Žula naj bi se takrat čez noč "znašel na cesti", toda že naslednji dan je postal direktor Nigrada. Menda so ga "rešili" nekateri vplivni posamezniki blizu župana Fištravca in mu na hitro zlobirali službo na Nigradu, ki sicer velja za eno od najbolj zaželenih delovnih mest v Mariboru. Po naših informacijah Žula nad najnovejšo županovo ponudbo ni navdušen.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
Andrej Fištravec Damijana Laha Marka Žulo Katarina Kresal Pogačarjeve Marko Kovačič prvi razkrili na našem portalu

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Župan Fištravec menda prosi Žulo, naj se iz Nigrada vrne na občino?!