objavi na
pozareport.si

forum

Estrada

Ponedeljek, 29. december 2014 ob 06:38

Alenka Gotar spet samska. Pol mlajši Anže se je preselil nazaj k mami
Jaz sem ga sama prosila, naj se odseli, enostavno ni več šlo, pravi Gotarjeva, razšla pa sta se pred dvema tednoma
2014 Pozareport

Odpri galerijo

Pevka Alenka Gotar je ponovno samska. Dvajsetletni glasbenik Anže Šuštar (Gotarjeva jih ima 37, njen najnovejši spremljevalec je bil torej skoraj enkrat mlajši od nje!) se je te dni preselil nazaj mami Alenki Šuštar, kar nam je včeraj potrdila tudi Gotarjeva.
In hkrati zanikala informacije, da naj bi jo Anže Šuštar zapustil.
"Ne, to ne drži," pravi Alenka Gotar, "jaz sem ga sama prosila, naj se odseli. Enostavno ni več šlo." Anže Šuštar se je od Gotarjeve sicer odselil pred dvema tednoma, s pevko pa sta živela skupaj od junija letos. No, par sta bila eno leto in pol. Spomnimo, ko se je preselil k Alenki Gotar, je njegova mama za eno od tabloidnih revij izjavila, da je "fant zateleban, ne ve, kje se ga glava drži".

PREDEN JE ODŠEL, MU JE SESTAVILA ANSAMBEL

Njuna zveza je polnila medije, še posebej v zadnjem času, ko so Gotarjevi tudi očitali, da je prav ona kriva za razpad narodnozabavnega Ansambla Zajc.
Anže Šuštar in njegov bratranec Jure Zajc sta namreč tudi vnuka znanega glasbenika Nika Zajca. Alenka Gotar je govorice vedno zanikala, zdaj pa pravi, da je Anžetu Šuštarju - preden sta se razšla - celo pomagala sestaviti novo skupino, ki se bo prav tako imenovala Ansambel Zajc. Jure Zajc in pevka Tjaša Hrovat pa ustanavljata svojo skupino, ki naj bi se imenovala Ansambel Jureta Zajca.
Člani zdaj že razpadlega Ansambla Zajc so za razpad skupine sicer krivili Anžeta Šuštarja. Tako so vsaj razlagali po medijih.

Sorodne vsebine

Galerija slik

Teme
alenka gotar Anže Šuštar Gotarjeva jih ima 37 Alenki Šuštar Jure Zajc Nika Zajca Tjaša Hrovat

objavi na pozareport.si

Zadnji komentarji

Prijatelji

NAJBOLJ OBISKANO

Alenka Gotar spet samska. Pol mlajši Anže se je preselil nazaj k mami